skip to Main Content

Home Forums Conversation, Chatter, Discussion S L O W (Website problem)

This topic contains 27 replies, has 7 voices, and was last updated by  Michael Parisi June 7, 2019 at 9:50 am.

  • Author
    Posts
  • #40938
    Participant

    YO-YO
    • 16 Total Posts
    Rank: Weanling

    I know it’s Saturday and that gets more traffic, but I would never subscribe with the site being this slow to load… Yep cleared the cache.. You need to do something to fix this issue.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    1+
  • #41661
    Administrator

    Michael Parisi
    • 68 Total Posts
    Rank: Yearling

    Not sure why its slow.  I do not have any issues with site speed.  What location are you in?

    We did some site maintenance around the time you posted this and was clearing the caches.  That could explain it.  We are not as fast as we want, but I often test it and we rank better then most.  We got more to do in the performance and will continue to improve things.

    Thanks,
    Michael

    1+
  • #41662
    Administrator

    Michael Parisi
    • 68 Total Posts
    Rank: Yearling

    If you’d like even better performance, I suggest you go into your browser and install the Web App.  It should give you an Icon on the desktop when its installed and it will work better with the browser caching to present pages quickly.

    We have a few more things to do to improve the site.  We have not had the performance as a Priority as the site loads reasonably fast and we want to include more features.  I will discuss your concern with Liam and see if we should set the performance higher on the priority list.

    1+
  • #41705
    Participant
    Topic Author

    YO-YO
    • 16 Total Posts
    Rank: Weanling

    Likely was the site maintenance as mentioned..have had no problem since.

    I don’t know how to install the web app. to chrome.  If you have step by babystep instructions, maybe could also do that. Old timer here.

    1+
  • #41799
    Participant
    Topic Author

    YO-YO
    • 16 Total Posts
    Rank: Weanling

    Likely was the site maintenance as mentioned..have had no problem since. I don’t know how to install the web app. to chrome. If you have step by babystep instructions, maybe could also do that. Old timer here.

     

    Can you give a hint about the more features?

    1+
  • #41851
    Administrator

    Michael Parisi
    • 68 Total Posts
    Rank: Yearling

    Hey, we got a bunch of fixes and other things coming in the next patch.  We will be adding News to the Individual Track Pages for that specific track.   TipTweets should start working again with the next push.  We have developed some features, and are working on packaging them.  Not sure what will happen to them.    Liam really would need to answer this.  Not sure what he wants to disclose.

    Thanks,
    Michael

     

    Option To Install E-Ponies Progressive Web App

    Option To Install E-Ponies

     

    1+
    • #41890
      Participant

      martinzl
      • 3 Total Posts
      Yearling
      Rank: Yearling

      Just wondering, when the time comes, if you could post the TipTweets to the website. Not a big fan of the Twitter.

      1+
    • #42013
      Administrator

      Michael Parisi
      • 68 Total Posts
      Rank: Yearling

      That is coming.  Hopefully in next patch.  I implemented it awhile ago,  its what broke the tip tweets.  I got it running on Dev environment.  So lets see if it works on the next version!  When we release it, it will be published to “TipTweets” user.

      1+
  • #41882
    Participant

    The BigA
    • 168 Total Posts
    Rank: Yearling

    no problem here ………

    1+
  • #41884
    Participant
    Topic Author

    YO-YO
    • 16 Total Posts
    Rank: Weanling

    Michael I see your display above with the Install E-Ponies Racing Picks. But it does not show up when I click the 3 little dots. What I see is the Find and under that where your words are is the More Tools option. I can’t figure out how to get it as it’s shown.

    1+
    • #42012
      Administrator

      Michael Parisi
      • 68 Total Posts
      Rank: Yearling

      Do you have an “Add to Homescreen” Option?  It is the option available to mobile users on Chrome.  Then you should see the icon on the phone, and there should be an “Open E-Ponies” in the chrome settings.

       

      1+
  • #42165
    Participant
    Topic Author

    YO-YO
    • 16 Total Posts
    Rank: Weanling

    No I don’t see “Add to Homescreen” option on the menu .This is a desktop computer and not a mobile device.  I don’t use a smartphone just a flip phone. My laptop doesn’t show it either.

     

    0
  • #42201
    Participant

    The BigA
    • 168 Total Posts
    Rank: Yearling

    it is 15 seconds slow today……..when I push enter it takes about 15 seconds no problem for me ……….

    0
    • #43625
      Administrator

      Michael Parisi
      • 68 Total Posts
      Rank: Yearling

      15 seconds is acceptable, but not preferred.  We will continue to improve this.  It does matter what page as well.

      0
  • #43651
    Participant

    The BigA
    • 168 Total Posts
    Rank: Yearling

    it’s back to normal……..

    0
  • #46320
    Participant
    Topic Author

    YO-YO
    • 16 Total Posts
    Rank: Weanling

    15 Seconds is about average here and for me that’s getting t be too painful!(Top Complaint).
    Scratches should be all that are scratched not 4 horses and should ALL be done with one click. (2nd Complaint). Takes too long.

    0
  • #46461
    Administrator

    Michael Parisi
    • 68 Total Posts
    Rank: Yearling

    Hey, the site was getting hammered due to a service.  That is resolved. The import we have is too slow as well.  I think I was able to speed things up.  We had some downtime and I apologize for that.  Seems an update isn’t doing us very well.

    0
  • #46514
    Participant
    Topic Author

    YO-YO
    • 16 Total Posts
    Rank: Weanling

    Sorry Mike, this website isn’t in the modern world…. but neither am I

    0
  • #46517
    Participant
    Topic Author

    YO-YO
    • 16 Total Posts
    Rank: Weanling

    Finally figured out what the “s” stands for in the last column

    0
  • #46520
    Participant

    S C
    • 2 Total Posts
    Rank: Newbie

    website issues continues. It was better couple of days ago. Again no good. Impossible to access.

    0
    • #47000
      Administrator

      Michael Parisi
      • 68 Total Posts
      Rank: Yearling

      Hey People,

      We been getting pounded.  It appears we’ve got a few fat plugins on the site, bringing us down.  I been putting in a ton of hours trying to resolve it.  Lets hope this solves it.  I got a new version coming with more speed improvements, but right now we are just attempting to get through the Kentucky Derby.  Since disabling the last plugin, things seem much faster now.  I’m more optimistic.  We may have to disable another one, we will see.  Have a good track day and send some luck my way, I’ll be working on the problem and keeping an eye out all day.

      Goodluck,

      Michael

       

      0
  • #47048
    Administrator

    Michael Parisi
    • 68 Total Posts
    Rank: Yearling

    The site issues was caused by a peace of code meant to reduce server response times.  Unfortunately, the code worked great until this last patch at which time it started to impact us drastically.  Since removing it, the server response times have rebounded.  The nature of the issue we faced made it extremely hard to find.  The site is now purring once more!  I apologize for any impact on our users.

     

     

    0
  • #47239
    Participant

    Guest
    • 16 Total Posts
    Rank: Yearling

    I just found out that I could reach the forum with Google Chrome.

    Since yesterday whenever I tried to visit E-Ponies with Microsoft Edge I get this error message,

    <center>

    502 Bad Gateway

    </center>

    <hr />

    <center>nginx”</center><center></center><center></center>

    0
    • #47313
      Administrator

      Michael Parisi
      • 68 Total Posts
      Rank: Yearling

      We are aware of the issue.  We believe it to be a browser cache issue.

      Here is an entire website dedicated to teaching people how to clear it.   Please try the instructions and let me know if it fixes the issue.  Browsers are sometimes suborn.  Ive tried the login on Chrome and its now working. We had an issue yesterday that had caused the 502 and now the browser just responds to that.  I believe it may fix the issue.

      https://www.refreshyourcache.com/en/home/

      0
  • #47240
    Participant

    turf
    • 16 Total Posts
    Rank: Weanling

    nothing more faster and reliable than pencil,paper and calculater

    0
    • #47314
      Administrator

      Michael Parisi
      • 68 Total Posts
      Rank: Yearling

      I’m very jealous of you at times.  Especially the day before the Kentucky Derby and a site goes down. Worse nightmare come true.  Honestly, it is the most likely time to have problems.  We are slowly learning and improving the new software.  Hopefully, we can reduce or remove these issues.

      0
  • #47451
    Participant

    Guest
    • 16 Total Posts
    Rank: Yearling

    We are aware of the issue. We believe it to be a browser cache issue. Here is an entire website dedicated to teaching people how to clear it. Please try the instructions and let me know if it fixes the issue. Browsers are sometimes suborn. Ive tried the login on Chrome and its now working. We had an issue yesterday that had caused the 502 and now the browser just responds to that. I believe it may fix the issue. https://www.refreshyourcache.com/en/home/

    Thanks, I cleared History and Explorer is now working.

    0
  • #57132
    Administrator

    Michael Parisi
    • 68 Total Posts
    Rank: Yearling

    Updated the site.  It was down for a few minutes.  Sorry.

    0

You must be logged in to reply to this topic.

Back To Top